Reference


  • Najbolji pokazatelj uspješnosti PZC Varaždin d.d. je postojanje tvrtke čija je vrijednost stvarana od osnivanja (1962. godine) na tradiciji, ugledu, znanju i kvaliteti.
  • Od 1962. godine do danas uspješno održavamo velik broj kilometara cesta u okviru izvanrednog, redovitog-ljetnog i zimskog održavanja cesta, sanacije i modernizacije cesta, kao i gradnje novih cesta, a u cilju osiguranja sigurnog i nesmetanog odvijanja prometa.
  • Posjedujemo velik broj vozila i strojeva, naročito specijaliziranih strojeva za ovu specifičnu djelatnost, te uz korištenje najsuvremenije tehnologije, a poštujući ekološke i moralne principe, djelujemo u skladu s održivim razvojem.
  • Naša najveća vrijednost su ljudski resursi, radnici bez čijeg znanja, uloženog truda i privrženosti radu u ovoj specifičnoj djelatnosti ne bi postizali pozitivne rezultate poslovanja već više od pola stoljeća, što nastojimo održati redovnim ulaganjima u stalna osposobljavanja i usavršavanja, ali i korektnim odnosom prema radnicima-redovitom isplatom plaća, isplatom raznih dodataka i nagrada, te zaštitom njihovih prava.
  • Svake godine poslujemo pozitivno, redovito su plaćeni porezi i isplaćivane plaće i naknade, a prosječna plaća je viša od prosjeka u Republici Hrvatskoj, što je jedna od najznačajnijih referenci i pokazatelj uspješnosti poslovanja, naročito u posljednjim kriznim godinama i sve većoj konkurenciji na tržištu, kojoj uspješno pariramo, poštujući europske standarde i neprestano težeći boljemu.
  • Osim kvalitetno izvršenih poslova i zadovoljnih radnika, cilj nam je i zadovoljstvo naših naručitelja, kupaca i poslovnih partnera, što također uspješno postižemo, radi čega smatramo da smo dostojni povjerenja i svake suradnje.